Thursday, July 02, 2009

Setengah tahun

Diam tak diam, rupanya dah setengah tahun aku dengan Ijam bertunang.Macam -macam dugaan orang bertunang ni.Kalau tak bergaduh memang tak sah,konflik memanjang.

Walaupun bergaduh,persiapan kahwin kena jalan jugak.Dah bulan tujuh ni ,banyak benda nak kena follow up.Cari barang tu,cari barang ni.Jumpa orang tu,jumpa orang ni.Penat memang penat tapi nak tak nak kena buat jugak.Cuba tak tensen2,kalau tensen gak pegi makan Tako Tao..hehe.

Alhamdulillah setakat ni masih ikut track.Tak berkesempatan nak update selalu tapi kalau ada masa nanti aku buat satu entri khas untuk persiapan je.

APA YANG PENTING...KERJASAMA...wonderpets hehe..