Monday, January 25, 2010

Puan Nazreen

(*_^)
Lepas announcement yang tak seberapa..terasa nak hidupkan balik blog yang dah lama muram ni. Memula nak bagitau pasal status.Ye..aku sudah ada title baru..jangan panggil aku Cik Nazreen ye tapi Puan Nazreen. Bak kata bos ku..sudah naik pangkat (tapi tak naik gaji..huhu).



Aku jugak dah duduk rumah baru, kena ikut suami lah kan. Dah tak boleh duduk rumah mak bapak, bermalas-malasan & ngada-ngadaan. Memang la janggal memula tu tapi lama2 takde hal la.

Share gambar time kahwin je la.Nanti update lagi.


Berarak


Meh tepung tawar kami

Outdoor lepas majlis kat dewan

Outdoor dengan geng sengal :)

Sunday, January 17, 2010

... 2010 ....

Dah 2010, banyak betul tak update kat blog ni. Nanti aku update sikit2 kisah 2009.

p/s: Cuma nak bagitau tuan punya blog ni hidup lagi..hehe