Tuesday, March 29, 2011

Tanned sendiri

Dah lama tak mandi. Erk..dah lama tak mandi kolam.

Aku dengan Ijam pun buat plan nak pergi taman tema air. Memula nak pergi Sunway Lagoon tapi memikirkan hari Sabtu ramai orang,jauh pulak tu kitorang pun decide pergi Desa Waterpark je. Tak sampai 20 minit pun dari Cheras.

Tepat pukul 10 pagi kitorang dah terpacak depan taman tu. Excited punya pasal, gosok gigi je dari rumah. Aih kata nak mandi kolam, buat apa bazir air kat rumah.Hehe.

Datang awal tak ramai orang lagi
Macam lengang je kan


Muka hepi dapat main air
Bolatnya muka..haih


Dari pagi berendam, tak peduli matahari atas kepala. Kat sini yang best Shock Wave dengan Super Tube. Enjoy giler.

Kononnya tanning bak kata Ijam tapi sekali macam udang kena bakar. Dia yelah macam udang, dari putih jadi merah. Aku ni tak tau nak letak kategori apa. Pedih siot muka terbakar, pandai sangat tak pakai sunblock. It's not tan, it's burn.

No comments: